maandag 23 januari 2017

Enchiladas

Benodigdheden

Wraps (die opgerold in jouw ovenschaal passen)
Potje crème fraiche
500 gr. Gehakt half om half
Paprika 3x elke kleur 1
150 gr. Maïs (blikje)
Tomatensaus/pastasaus  (pot of zelf maken)
Geraspte kaas.
Kruiden. En paneermeel
Ik gebruik peper. Zout. Komijn. Hot curry. Cayenne.

Besmeer zoveel wraps met crème fraiche als dat er naast elkaar opgerold in jouw ovenschaal passen.
Gehakt in de pan en voeg de kruiden en 2 flinke eetlepels paneermeel toe.
Bak het gehakt bruin en rul.

Voeg de maïs en in blokjes gesneden paprika toe.
Nog even 5 minuten doorbakken.

Verdeel het mengsel over de wraps en rol ze op. Leg ze naast elkaar in de ovenschaal.

Ik bewaar altijd een flinke opschaplepel van het mengsel om door de tomatensaus te doen.

De tomatensaus in het midden iver de wraps verdelen.
Geraspte kaas erover.

En 25 minuten in de oven op 200°C.

Eventueel serveren met een frisse salade.