donderdag 21 december 2017

Wrap elleskastyle

4 personen
4 Kant en klare wraps
400 gr. Chinese wokgroenten
Per persoon 1 ei
Bij elk ei scheutje melk
300 gr. Rul gebakken gekruid rundergehakt
Evt kip of kalkoen reepjes
Geraspte kaas
Peterselie
Milde paprika poeder
Franse kruidenmix

Gehakt rul bakken .
Groenten erbij  ongeveer 7 minuten.
Kluts 1 ei met scheutje melk..
In braadpan. ..
Voeg 1/4 van gehakt-groente mengsel er overheen.
Deksel erop tot ei gestolten is.
Strooi dan handjevol geraspte kaas erover.
Leg de wrap erbovenop.
Met behulp van deksel alles in 1 x andersom draaien zodat wrap  onderop ligt.
Verplaats dit nu naar uw werkblad.
Franse kruiden marinade toevoegen
Voeg evt kip toe.
En rol strak op.
Leg ze op de bakplaat.
Besprenkel of spuit met olijfolie en strooi geraspte kaas erover
In de oven voor 10 minuten op 190°C
Op de gesmolten kaas peterselie en beetje paprikapoeder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten